top of page

Dank u voor de opdracht …

… zei de restaurateur die mijn doorgezakte Gispen fauteuils opnam om ze te herstellen en opnieuw te bekleden. Die formulering vond ik toen wat plechtstatig, maar nu al lang niet meer. Want een opdracht haalt elke keer het beste in me boven. Een nieuwe titel en slogan bedenken, een brief, brochure of website schrijven, iemand begeleiden. Ik zou hier elke opdrachtgever wel willen bedanken. Maar ik houd het bij een selectie die u een beeld geeft van de variatie in mijn opdrachtgevers van ANBI’s, van onderwijs- en overheidsinstellingen, uit de culturele sector en uit het bedrijfsleven.

 

Even mailen?    |    Of bel 06 1111 0005

… voor allerlei teksten

Het Concertgebouw Fonds, Amsterdams Universiteitsfonds, Wakker Dier, Koninklijk Concertgebouworkest, Young in Prison, Johannes Wier Stichting, Maritiem Museum Rotterdam, Stichting Reclame en Marketing, De School van Mieke Petiet, ArtEZ, Rijkswaterstaat en vijf Ministeries, HO-Maatwerk, Jessie Kuipers Spiritueel Bodywork, Titia Reuser Taxateur en Tagnet ICT-oplossingen.

 

… voor schrijftrainingen op maat

 

Het Koninklijk Concertgebouworkest en zijn Stichting Foundation RCO, Maritiem Museum Rotterdam, CBK Rotterdam, Paradiso, Cosmic Theater, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Rijkswaterstaat, Provincie Noord-Holland, ROC West-Brabant, ’s Heeren Loo West-Nederland, Stichting Kennisnet, Hanzehogeschool Groningen, Stichting Opportunity in Bedrijf en Cathy Asscher Consultancy.

 

… voor individuele begeleiding

Van professionals uit alle genoemde sectoren die overtuigender willen schrijven. En van schrijvers met literaire ambities. Hier noem ik alleen de schrijvers bij naam van wie het werk in boekvorm is uitgegeven. Sue Assila (debuteerde in 2022), Paolo Bouman, Sarwar Joanroy, Max Wohlgemuth Kitslaar, André Platteel en de jeugdboekenschrijver Marc van Velzen.

Ontwerp website: Piet van Os, WalenberghVanOs

Foto van het plankje op mijn kantoor: Matthijs van Couwelaar

Portretfoto: Mary Schermer Fotografie

Marieke_edited.jpg
bottom of page